Mäsovýroba
Mäso výroba
V
roku 2018 sme otvorili v novo zrekonštruovaných priestoroch mäso výroby. Mäso a mäsové výrobky sú z kvalitného hovädzieho mäsa z vlastného Biochovu plemena Limousine s Certifikátom Bio HD a bravčového mäsa od renomovaného Biochovu mangalíc. Budova mäso výroby prešla kompletnou rekonštrukciou a spĺňa tie najnáročnejšie hygienické normy a predpisy. Zariadená je najmodernejšiu technológiou na spracovanie mäsa. Táto technológia nám umožňuje aj výrobu dozrievaného hovädzieho mäsa technológiou dry-aginngu, kedy hovädzie mäso dozrieva v špeciálnych zrecích boxoch pri kontrolovanej teplote, vlhkosti a ventilácii aj niekoľko týždňov. Tento zložitý biochemický proces zintenzívni chuť a vôňu mäsa. Steaky sú jemné, mäkučké a šťavnaté. Do výroby sme zapojili, ako jediný výrobca na Slovensku aj výrobu plesnivých salám a samozrejme klasické výrobky z hovädzieho mäsa, mäsa z mangalíc či diviny ako čerstvé mäso, salámy, klobásy, teľacie párky, paštéty, koncentrované vývary.
Objednávky: tel.: +421917271324, info@bostaurus.sk