Mäsovýroba
Mäso výroba
V roku 2018 sme otvorili v zrekonštruovaných priestoroch špičkovú mäsovýrobu. Mäso a mäsové výrobky sú z kvalitného hovädzieho mäsa z vlastného Biochovu plemena Limousine Certifikátom Bio HD a bravčového mäsa z renomovaného Biochovu mangalíc. Budova mäsovýroby prešla kompletnou rekonštrukciou a spĺňa tie najnáročnejšie hygienické normy a predpisy. Zariadená je najmodernejšiu technológiou na spracovanie mäsa. Táto technológia nám umožňuje aj výrobu dozrievaného hovädzieho mäsa technológiou dry-aginng, kedy hovädzie mäso dozrieva v špeciálnych zrecích boxoch pri kontrolovanej teplote, vlhkosti a ventilácii aj niekoľko týždňov. Tento zložitý biologický proces zintenzívni chuť a vôňu mäsa. Steaky sú jemné, mäkučké a šťavnaté. Do výroby sme zapojili, ako jediný výrobca na Slovensku aj výrobu plesnivých salám a samozrejme klasické výrobky z hovädzieho mäsa, mäsa z mangalíc či diviny ako čerstvé mäso, salámy, klobásy, teľacie párky, paštéty, koncentrované vývary, zavárané mäso aj klobásy, škvarky, tlačenku, šunky a ďalšie výrobky a špeciálne série výrobkov.
Objednávky: tel.: +421 41/763 45 54, +421 911 212 284 agrodruzstvo.banova@gmail.com